המצרכים :לכ-24 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 טורפים היטב בקערה ביצים, שמן, סוכר לבן וסוכר חום כהה. 3 מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד הטמעה. 4 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. 5 יוצרים כדורים בעזרת הידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית, מסדרים על נייר האפייה באופן מרווח ואופים כ-10 דקות, או עד הזהבה. עוגיות שוקולד צ'יפס. אפשר גם פרווה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל וזה נראה אש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע. |