המצרכים :לתחתית (לתבנית פיירקס עגולה בקוטר 24):
לקרם:
לפירורים:
אופן ההכנה:1 התחתית: מערבבים בקערה את העוגיות הטחונות והחמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית בשכבה אחידה. 2 הקרם: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וניל, שמנת חמוצה, גבינה לבנה ומחית וניל עד לקבלת קרם מעט יציב אך עדיין רך. 3 מעבירים את הקרם לתבנית, על תחתית הלוטוס, ומשטחים לשכבה אחידה. 4 מפזרים את פירורי עוגיות הלוטוס ומכניסים למקרר להתייצבות ל-4 שעות לפחות (ועדיף ללילה). 5 מגישים עם כף הגשה גדולה, כמו טירמיסו. עוגת שמנת פירורים של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |