המצרכים :לתבנית 30*20:
לקרם:
לטבילה:
לציפוי שוקולד (גנאש):
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם פודינג וניל, סוכר וחלב עד לקבלת קציפה יציבה אך לא מאוד. 2 מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה ומערבבים במהירות נמוכה עד איחוד. 3 טובלים ביסקוויטים בקערת חלב ומסדרים בתחתית התבנית. 4 מעבירים לתבנית חצי מכמות הקרם ומיישרים בעזרת פלטה קטנה או גב של כף. אנחנו אוהבים חתיכות גדולות | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל5 מסדרים על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב, ועליהם את יתרת הקרם. 6 מסדרים שכבה אחרונה של ביסקוויטים טבולים בחלב ומכניסים את העוגה לקירור. 7 בינתיים מכינים גנאש שוקולד לציפוי: מביאים לרתיחה בקלחת את השמנת המתוקה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד מריר. טורפים היטב לקבלת גנאש חלק ואחיד. 8 לאחר שעה של הצטננות במקרר מוזגים את הגנאש על העוגה ומיישרים את החלק העליון בעזרת פלטה. מחזירים לקירור עד התייצבות, לפחות 4 שעות או הקפאה של שעתיים. עוגת גבינה ביסקוויטים מלבנית קלאסית | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגה מוכנה כאשר היא יציבה ועברה קירור מלא. ** מומלץ להכין את העוגה יום לפני ההגשה. בתיאבון! |