המצרכים :ל-20-30 עוגיות:
לגלגול:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (השוקולד לא יהיה נוזלי וזה בסדר). מניחים בצד. 3 מקציפים במיקסר סוכר וביצים עד לקבלת קצף בהיר. מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים להקציף. 4 מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח וממשיכים להקציף רק עד איחוד. 5 מקפלים מעט את התערובת בעזרת מרית ומעבירים לקערה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. 6 מסדרים את הסוכר ואבקת הסוכר לגלגול בקערות נפרדות. 7 לוקחים מתערובת העוגיות הקרה כף ומגלגלים לכדור. מעבירים לקערת הסוכר ומגלגלים עד לציפוי מלא. מעבירים לאבקת הסוכר ומגלגלים שוב עד לציפוי מלא. מסדרים במרווחים קטנים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 8 אופים כ-12 דקות. מוציאים ומצננים. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. לבלוג של עדי - עדיקוש עוגיות מושלגות פרווה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! |