המצרכים :לבסיס שוקולד (תבנית עגולה בקוטר 24):
לקרם:
לציפוי שוקולד:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים היטב תבנית עגולה ומניחים על מגש אפייה. 2 מכינים את בסיס השוקולד: ממיסים במיקרו שוקולד מריר ושמן בפולסים של 30 שניות. מוסיפים סוכר וביצים וטורפים היטב. מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה וטורפים היטב עד לאיחוד. 3 מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. מוציאים מהתנור לצינון מלא. 4 מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר שמנת צמחית, חלב סויה, אינטסנט פודינג וניל וסוכר עד לקבלת קצפת רכה, לא יציבה (אם הקצפת תהיה יציבה יהיה קשה לשטח אותה בתבנית). מעבירים את הקצפת לתבנית עם בסיס השוקולד ומשטחים בעזרת גב של כף. מצננים שעתיים. 5 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו שוקולד מריר ושמנת צמחית בפולסים של 30 שניות. טורפים היטב. 6 כשהעוגה קרה ויציבה מוזגים עליה את הציפוי החם ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות. לבלוג של עדי - עדיקוש עוגת קרמבו פרווה של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** אפשר לגרר שוקולד מלמעלה, לקישוט. |