1 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומוציאים את עלי המלאווח מהמקפיא להפשרה.
2 מחממים שמן זית בסיר כבד ומטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת גוון זהוב.
3 מוסיפים לסיר את השום והדגים, ומערבבים. מוסיפים רסק העגבניות, התבלינים היבשים והלימון הכבוש מערבבים היטב. מוסיפים מעט מאוד מים. מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומביאים לרתיחה.
4 מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-20 דקות, או עד לרכות מלאה של תפוחי האדמה והדגים (התבשיל אמור להיות סמיך).
5 מניחים לתבשיל להתקרר מעט.
6 מניחים את עלי המלאווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ממלאים במרכזם כמה כפות גדושות מהתבשיל ומקפלים. מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים במשך 25 דקות. מגישים חם.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?