שי-לי ליפא עם מתכון לממרח פסטו שמכינים ב-5 דקות. למתכון
אחרי כמה שעות במרינדה, כל מה שצריך זה להכניס את החמוד הזה לתנור - ככה, כמו שהוא, עם התבנית והמשרה. למתכון
מה דעתכם על סלט תפוחי אדמה עם טונה, לימון כבוש ופלפל צ'ומה? תנו לנו לנחש: בא לכם על זה. ממש בא לכם. למתכון
המרק הזה הוא לא סתם מרק, הוא ארוחה שלמה, מלאה ומזינה. גם טעים, גם אחלה שימוש ללחם שקצת התייבש, ומכינים אותו כל כך בקלות שזה פשוט כיף חיים. למתכון
אתם לא צריכים להימנע מגלוטן כדי ליהנות מהטארט הזה, זה סתם עוד בונוס. את העיקר תקבלו בעזרת פירורי בצק מעולים ופריכים, שמדגישים את עסיסיות הפרי. למתכון
המראה - כשל עוגיות פלורנטין מושקעות. העבודה - כלום בפיתה. התוצאה: אנחנו חייבים פרוסה מזה, ואנחנו חייבים פרוסה מזה עכשיו. למתכון
עזבו אתכם מפרעצלים ביתיים שמכינים אחד אחד, ובואו לגלות איך פרעצל אחד ענק יכול להשביע ועל הדרך לשמח בטירוף את כל המשפחה. למתכון
פתח הכל סגור הכל