אז איכשהו התחלנו לדבר על כל המאכלים שאנחנו חייבים, אבל פשוט חייבים לאכול ברגע שהם מוכנים, לעומת כאלה שיום או יומיים במקרר יעשו להם רק טוב. התחלנו, ובכלל לא שיערנו שמישהו יחלוק על דעותינו בנושא שכזה. אבל כמה הופתענו: ככל שהעמקנו בנושא גילינו שאנשים מכניסים למקרר ומנשנשים בכיף למחרת את הדברים הכי מוזרים, ועוד נשבעים שזה טעים, אפילו יותר טעים מלאכול ישר.
עוד באוכל טוב:
אז כן, כל עוד מדובר בעוגת גבינה או מרק עשיר - אנחנו מבינים, מקבלים ומאמצים את ההמלצה. יום-יומיים במקרר רק משפרים טעמים. אבל כשיותר מבן אדם אחד נשבע לנו שחביתה יכולה לחכות למחר בכיף, שפיצה קרה זה סוג של ארוחת בוקר לגיטימית, שאת השניצלים הלוהטים מהמחבת הם אפילו לא טועמים אלא מעבירים ישירות למקרר (וגם אוכלים ישירות ממנו, לחרדתן של אמהות רבות) - הבנו שאנחנו חייבים לבדוק את הנושא.
וכאן אתם נכנסים לתמונה: מה לגיטימי לדעתכם לאכול אחרי יום-יומיים ומה ממש לא?