תפוחי אדמה בתנור הם מצרך מאוד מבוקש במטבח האישי שלנו - סלט תפוחי אדמה, צ'יפס, פירה ומעל הכל - תפוחי אדמה צלויים בתנור. בתיבול חריף או רק עם מלח ורוזמרין; אנחנו חותכים אותם, מקלפים אותם, ותמיד שמחים בתוצאה. טוב, אבל זה רק בגלל שלא ידענו שהם יכולים להפוך לקריספיים בהרבה אם רק נשרוט אותם קלות לפני הצלייה.
אז מה עושים? לוקחים את חצאי או רבעי תפוחי האדמה הקלופים שלכם, שורטים אותם בעזרת מזלג מכל הכיוונים ומתבלים היטב במלח - שתי פעולות שיתנו לכל פלח ופלח עור קריספי מושלם, מבלי לייבש את לב תפוח האדמה, שאנחנו רוצים הכי רך שיש. מה שנקרא - אין בעד מה.
כולם פה שרוטים: למה כדאי לכם לשרוט את תפוחי האדמה?
תפוחי האדמה בתנור שאתם מכינים בעיניים עצומות יכולים לצאת כל כך הרבה יותר טעימים אם רק תאמצו את הטיפ הפשוט הזה ותשרטו אותם קלות במזלג. עם מאמץ מינימלי מצדכם ויד נדיבה על המלח - התוצאה תהיה קריספית וחלומית
mako אוכל
| פורסם 12/03/17 08:10