עוגת פאדג' שוקולד
העוגה האולטימטיבית והמושלמת לפסח: אין בה קמח ולא תחליף לקמח, אלא רק שוקולד, שמנת, ביצים, חמאה וסוכר. מתכון של בני סיידא.
עוגת קרמבו
אומנם זאת לא עוגה עם מלית של קצף ביצים כמו הקרמבו המקורי, אבל כן יש כאן בסיס עוגתי נהדר, מלית קרמית לבנה וציפוי שוקולד דק - בקיצור, הכי קרמבו.
>> למתכון: עוגת קרמבו כשרה לפסח
טארט שקדים של מיקי שמו
עוגה בסגנון פבלובה: בצק של חלבונים ושקדים טחונים ומילוי של קרם פטיסייר ופירות. אם אתם מתעצלים, או לחלופין לא אוכלים קטניות (יש קורנפלור במתכון) - אפשר להחליף את הקרם בקצפת פשוטה.
>> למתכון: טארט שקדים של מיקי שמו
בחושה פרג שוקולד של מאפיית לחמים
מתכון של אורי שפט, אחד האופים האהובים עלינו בארץ. מי שלא אוהב פרג מוזמן להחליף אותו בקוסקוס, יש שמועות שזה עובד נהדר.
>> למתכון: בחושה פרג שוקולד של לחמים
עוגה כושית קוקוסית
מכירים את הבלוג של פירגה? העוגה הזאת היא שלה: על בסיס קמח מצה, זמינה, פשוטה, מצוינת. מי מכין קפה?
עוגת תפוז ושקדים
נימוחה, מרציפנית ומזכירה במרקמה עוגת סולת לחה, והכי חשוב - היא לא רק כשרה לפסח אלא גם פרווה. מתכון של שי-לי ליפא.
עוגת שקדים קלילה
לעוגה הזו קוראים גם טישפשטי - והיא רכה ומתוקה עם ניחוח תפוזי. מתכון של פסקל פרץ רובין.
סופלה כשר לפסח
לא בדיוק עוגה, ובכל זאת: קינוח תפוזי אוורירי וקציפתי, שמשאיר את הבטן קלילה ושמחה - כאילו לא פסח עכשיו.
עוגת שוקולד לפסח
והנה עוד עוגת שוקולד. דחוסה, מתוקה, עסיסית ומושחתת, שמתאימה לחג המצות אבל ממש לא רק.