מחמם את הלב! אבטיח הלב של הירואישי קימורה | צילום:
אתר japandailypress.com, mako אוכל
החלק הכי טעים באבטיח הוא הלב שלו, זה ידוע; ומה תגידו על אבטיח שכל-כולו לב? הירואישי קימורה, חקלאי יפני חביב, החליט ללכת עם ליבו ולפתח אבטיח בצורת לב. תקופה ארוכה הוא ערך ניסויים, בדק ותיקן, עד שלאחרונה הציג לעולם את הפיתוח הבלעדי שלו – מתקן המייצר אבטיחים בצורה המבוקשת.
בסרטון, אותו מפיצה סוכנות הידיעות היפנית, אפשר לראות את קימורה מכניס את הפרי הזעיר, בטרם תפח, לתוך המתקן. האבטיח מתבגר בתוך הלב המלאכותי, וכשהוא משלים את הצמיחה שלו, מתקבל פרי מקסים בצורה הרצויה. נכון, אתם צודקים – זה בהחלט אומר שאפשר לייצר מעתה אבטיחים בכל מיני צורות מקוריות וחדשניות.
איך לא חשבו על זה קודם? המתקן המיוחד | צילום:
אתר japandailypress, mako אוכל
רשמו לעצמכם להשיג אותו עד יום האהבה הבא | צילום:
אתר japandailypress
ומה לגבי הטעם? קימורה טוען שהמתיקות הפתיעה אפילו אותו: "יש לו בשר עסיסי ואדום וטעם מתוק שנשאר על הלשון גם אחרי שמסיימים לאכול", סיפר בשמחה.