![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/mafrum_x5.jpg)
![מפרום מפרום](https://img.mako.co.il/2017/10/26/mafrum_x5.jpg)
תמיד חשבנו שמפרום זה מה זה מסובך, אבל כל כך טעים - שההשקעה משתלמת. חיפשנו וחיפשנו מתכון מנצח, והנה מצאנו אחד עם מלית פצצה ורוטב מושלם. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/yogev_rizoto_x5.jpg)
![ריזוטו פטריות ריזוטו פטריות](https://img.mako.co.il/2017/10/26/yogev_rizoto_x5.jpg)
נכון שבשביל ריזוטו צריך סבלנות, ציר ושרירי ידיים כדי לערבב שעות? לא נכון. יוגב ירוס משתף אותנו בטכניקה שהיא פלא של ממש ובמתכון משגע לריזוטו פטריות. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/kinoa_ktsitsot_x5.jpg)
![קציצות פלאפל קינואה קציצות פלאפל קינואה](https://img.mako.co.il/2017/10/26/kinoa_ktsitsot_x5.jpg)
הנה משהו שלא חשבתם להכין עם קינואה: קציצות בסגנון פלאפל, אבל עם גבינות שהופכות אותן לארוחת ערב קלה מושלמת. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/kzizot_chicken_alhashulchan_x5.jpg)
![קציצות עוף ושומשום פריכות. סגנון: אוריה גבע קציצות עוף ושומשום פריכות. סגנון: אוריה גבע](https://img.mako.co.il/2017/10/26/kzizot_chicken_alhashulchan_x5.jpg)
רות אוליבר עם מתכון משגע שכולו קראנץ' לקציצות עוף עם תיבול נשכני של קינמון, כמון וצ'ילי. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/IMG-4890_x5.jpg)
![שיבולת שועל אחרי לילה ופיטאיה שיבולת שועל אחרי לילה ופיטאיה](https://img.mako.co.il/2017/10/26/IMG-4890_x5.jpg)
גם אתם בטח נתקלתם בשלל השיטוטים שלכם באינסטגרם בתמונות של ארוחת הבוקר הזו. היא פוטוגנית בטירוף, בריאה ומזינה ולא פחות, ודורשת מכם שלוש דקות של עבודה בסך הכל. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/marroco_cookies_indd-43_x5.jpg)
![עוגיות שומשום עוגיות שומשום](https://img.mako.co.il/2017/10/26/marroco_cookies_indd-43_x5.jpg)
עוגיות שומשום מרוקאיות שכמה שהן פשוטות - ככה הן פריכות, וכמה שהן פריכות - ככה הן טעימות, וכמה שהן טעימות - אוקיי, הבנתם את הקטע. למתכון
![](https://img.mako.co.il/2017/10/26/iceboxcake3_x5.jpg)
![עוגת ביסקוויטים קלאסית עוגת ביסקוויטים קלאסית](https://img.mako.co.il/2017/10/26/iceboxcake3_x5.jpg)
בשבת הקרובה אנחנו הולכים לפרגן לעצמנו עוגת ביסקוויטים קלאסית, מהסוג שאהבנו כשהיינו ילדים ומאז לא הפסקנו לרגע. למתכון