הכותרת הזו באתר The Daily Meal תפסה אותנו מהרגע הראשון: המק-אנד-צ'יטוס מגיע למקרר הקפואים! עד היום בכלל לא ידענו שיש בעולם דבר כזה, מק-אנד-צ'יטוס, אבל זה לא הפריע לנו לגלגל את המילים על הלשון ולדעת שזה (עוד) משהו שאנחנו חייבים לטעום ויפה שעה אחת קודם.
אז ראשית, למי שכמונו, פחות בקיא בנפלאות הג'אנק פוד מעבר לים - נבהיר שמדובר בנשנוש מושחת מהחלומות שלנו שמוגש ברשת ברגר קינג (כן, גם אותנו ה"מק" בלבל), וכולל חטיפים שמבוססים על הקלאסיקה האמריקאית מקרוני וגבינה, וכוללים למעשה גבינה חמה, נוזלית ונוטפת מצופה בשכבת צ'יטוס קראנצ'ית. תדמיינו, תתאוששו, ונמשיך לחדשות האמיתיות.
אז החדשות האמיתיות הן שהמק-אנד-צ'יטוס פורץ לשוק חדש עבורו - שוק הקפואים ברשתות השיווק בארצות הברית. שם, במקרר, בין פיצה קפואה לצ'יפס ביתי, איפה שבישראל אנחנו רגילים לראות את הג'חנון - אפשר עכשיו למצוא את החטיף הסופר-מפנק הזה להכנה ביתית מהירה בטוסטר אובן. המוצר מגיע בגרסה הקלאסית (כן, אנחנו עומדים מאחורי ההגדרה) ובגרסה חריפה והמחיר, למי שמתעניין - נמוך: פחות מ-5 דולר לחבילה של 15 יחידות, וכ-3 דולר למנה ברשת ברגר קינג.
ועכשיו, בואו נהיה פרקטיים. ברור שאי אפשר להביא לנו את המק-אנד-צ'יטוס מברגר קינג, הם לא יחזיקו מעמד כל הדרך מארצות הברית, אבל מה בנוגע למוצר הקפוא? הראשון שמגיע לארצות הברית מצטייד בתיק קירור קטן ומביא חבילה לחבר'ה פה בארץ. סגרנו? יופי. ובינתיים, הנה שני חבר'ה שכבר טעמו, אהבו וגם צילמו הכל.