אחרי שהרסו לנו את ההנאה שבנאגטס, הנה הגיעה שעתן של הנקניקיות. לא שחשבנו שמכינים אותן מאנרגיות חיוביות של דובוני אכפת לי, אבל עדיין – המציאות כפי שתועדה בתכנית "איך מכינים את זה" בערוץ דיסקברי היא, איך לומר, מטרידה. בטוחים שאתם רוצים לדעת?
אוקיי, אז איך מכינים נקניקיות? האמת, זה די פשוט. לוקחים שאריות של בשר חזיר ובשר בקר – ובשאריות אנחנו מתכוונים למה שנותר אחרי שמפרקים את הסטייקים, הצלעות ושאר הנתחים הראויים למאכל – וטוחנים אותם לכדי עיסה. מוסיפים שאריות של עוף, וגם מלח, עמילן ותבלינים, בהתאם לקהל היעד שאליו מכוונות הנקניקיות, ואז מוסיפים מים. אה, וגם סירופ תירס, בשביל המתקתקות. בשלב הזה העיסה מזכירה יותר מהכל בוץ – וזה בדיוק השלב שבו מוציאים ממנה שאריות תועות של אוויר ודוחסים לתוך כיסוי הניילון.
או אז זוכות הנקניקיות למקלחת נפלאה של מי מלח בתוספת אפקט של טעם מעושן – שהוא זה שעושה שתמשיכו לרצות מהן עוד ועוד – ונשלחות לאפייה. לאחר האפייה מסירים את המעטפת, ומעבירים את הנקניקיות לאריזה. ומה אז? זהו. משם הן ממשיכות לצלחת שלכם.
סתם בשביל ההנאה שבטריוויה: לפי התכנית לוקח 35 שניות לייצר כמות נקניקיות שיכולה להקיף מגרש פוטבול פעמיים, ובשעה אחת מיוצרות לא פחות מ-300,000 נקניקיות. בהחלט, מזון מהיר.