מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ספר הבישול שהכניס 20 מיליון דולר

"המודרינסט קוויזין" הצליח למכור 45 אלף עותקים בקצת יותר משנה - נתון מדהים בהתחשב בעובדה שהוא אחד מספרי הבישול המסובכים בעולם. אה, והוא עולה 450 דולר

מאי ברונפמן
mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

The Modernist Cuisine, האנציקלופדיה לבישול מולקולרישל השף נתן מיירבהולד נמכרה ב-45 אלף עותקים והכניסה 20 מיליון דולר תוך קצת יותר משנה של מכירות, כך דווח באתרThe Daily Mailהבריטי. הנתון הזה מפתיע במיוחד מאחר והספר מורכב מ-6 כרכים, מכיל 2,438 עמודים ועולה 450 דולר.

מיירבהולד עבד 3 שנים על המודריניסט קוויזין ומימן את הפרוייקט בעצמו, כך שפירות ההצלחה מתוקים במיוחד. הספר עצמו מסביר בצורה מדהימה וויזואלית מאוד את התהליכים אותם עובר האוכל תוך כדי הבישול. הוא תורגם לגרמנית, צרפתית וספרדית, ועוד שפות מתוכננות לעתיד. למרות הויזואליות המדהימה שלו, הספר מורכב מאוד, מפרט על טכניקות מסובכות והוגדר על פי כמה שפים כ"בלתי שמיש". לחצו כאןלאתר הספר.

מודרניסט קוויזין
מראה את התהליכים שעוברים על האוכל תוך כדי הבישול|צילום: modernistcuisine.com
מודרניסט קוויזין
מתוך הספר|צילום: modernistcuisine.com
מודרניסט קוויזין
מתוך הספר|צילום: modernistcuisine.com
מודרניסט קוויזין
מתוך הספר|צילום: modernistcuisine.com
פרסומת
מודרניסט קוויזין
מתוך הספר|צילום: modernistcuisine.com
מודרניסט קוויזין
המודרניסט קוויזין. 5 כרכים גדולים ועוד חוברת|צילום: modernistcuisine.com
מצאתם טעות לשון?