שקשוקה. אצל אדי מקשקשים את הביצים קודם | צילום:
mako
![שקשוקה דיזי במחבת (צילום: mako) שקשוקה דיזי במחבת (צילום: mako)](https://img.mako.co.il/2008/03/13/11/shakshuka_dizzy_c.jpg)
שקשוקה ירושלמית
המרכיבים (2 מנות):
3 ביצים
מעט שמן
1 בצל קצוץ
3 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל חריף פרוס לרצועות דקות
50 גרם גבינה בולגרית
חצי לחם לבן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת עם מעט שמן, ומטגנים את הבצל.
2. מוסיפים את העגבניות והפלפל חריף, ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל 15 דקות.
3. מקשקשים את הביצים כמו לחביתה, ויוצקים מעל. מבשלים עוד 3 דקות.
4. מפזרים גבינה בולגרית ומגישים עם לחם.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: שקשוקה ירושלמית