1 שמים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ולשים היטב בידיים. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים בספריי שמן.
3 יוצרים קציצות קבב מוארכות או עגולות ומשטחים אותן מעט. מסדרים על התבנית ומתיזים מעט ספריי שמן גם מלמעלה.
4 צולים בתנור 25-30 דקות, עד הזהבה קלה. נזהרים לא לייבש.
** מומלץ להגיש עם אורז וסלט.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
קציצות בקר אפויות (או קבב בתנור) | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!