1 מחממים את התנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
צ'יפס חצילים ברוטב חמצמץ | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
חצילים בתנור ברוטב חמצמץ | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
2 חותכים את החצילים לצ'יפס עבים ומסדרים בתבנית. מתיזים ספריי שמן או מברישים בשמן זית ומפזרים מעט מלח ים אטלנטי.
3 צולים את החצילים בתנור כ-30 דקות, עד הזהבה עמוקה.
4 מכינים רוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
5 מסדרים את החצילים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מעליהם.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
בתיאבון!