1 בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם היטב עם הבצל במשך כ 7 דקות (מקפידים לערבב).
3 מוסיפים תבלינים ומערבבים.
4 מוסיפים את הנקניקיות ומערבבים במשך כדקה וחצי.
5 מוסיפים מים רותחים עד כסוי של הפתיתים. מכסים ומנמיכים להבה.
6 מבשלים כ 12 דקות. מומלץ לערבב בין לבין. מגישים לצד סלט רענן.
https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana
פתיתים עם נקניקיות | צילום:
ענת אלישע, ענת אלישע קיטשן
* שלב טיגון הפתיתים הוא הכרחי, אל תקצרו את השלב הזה.
* אין צורך באבקת מרק עוף אבל מי שלא רגיל לטעם, זה יחסר לו - ניתן להוסיף למתכון כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסדיום.
למתכון בבלוג של ענת אלישע
בתיאבון!