1 מכניסים לקערה גדולה את העוף ואת כל השאר המרכיבים חוץ מהשומשום (תפוחי האדמה, השום, הקטשופ, החרדל, שני סוגי הסויה, הסוכר, התבלינים ושמן הזית). מערבבים היטב.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
צלי עוף ותפוחי אדמה - המרכיבים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
צלי עוף ותפוחי אדמה ב-10 דקות | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
2 אם יש זמן, מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים. אם לא - מעבירים ישירות לתבנית.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (לא טורבו).
4 מפזרים שומשום על העוף וצולים ללא כיסוי כ-40 דקות. פותחים את דלת התנור ובעזרת כף יוצקים בזהירות מהרוטב על העוף. מחזירים לתנור לכ-35 דקות נוספות.
המתכון עלה לראשונה בינואר.