1 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית ואת עצם המח. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
אושפלאו מהיר - המרכיבים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
אושפלאו מהיר של ענת אלישע | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
2 מוסיפים את הבצל, הגזרים, הצימוקים, גרגירי החומוס והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב.
3 מוסיפים את האורז ומערבבים היטב, שיקבל גם הוא טיגון קצר.
4 מוסיפים את ראש השום ואת המים הרותחים. מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה למינימום.
5 מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים.