1 שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין.
>> מתכונים לשבועות
> כולל כל עוגת גבינה אפשרית
2 מניחים בקערה את פרוסות תפוחי האדמה ויוצקים מים עד לכיסוי מלא. אחרי רבע שעה מסננים.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות על תכנית טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4 מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על מגבת ומייבשים היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים. מערבבים הכל היטב.
5 מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה על התבנית. מכניסים לתנור ואופים כ 15 דקות.
6 הופכים את תפוחי האדמה ואופים עוד 15 דקות נוספות או עד הזהבה עמוקה. מגישים לצד מטבל שאוהבים וזוללים.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
בתיאבון!