1 במעבד מזון שמים את הקמח, החמאה והמלח ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה וכף מהמים הקרים וממשיכים לעבד עד שהבצק מתמצק. אם התערובת עדיין פירורית מוסיפים עוד כף מים.
2 מוציאים את הבצק, לשים ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים את הבצק לכ-25 דקות במקרר.
3 מקמחים משטח ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של כ-1 ס"מ. על החלק הראשון מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת.
4 מכינים תערובת מהשקדים, הצ'ילי, הקימל והפלפל השחור. מפזרים את התערובת על שלושת החלקים המרוחים בגבינה.
5 מעל כל חלק של הבצק מניחים את כדורי המוצרלה ומגלגלים לרולדה.
6 חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי של כ-3 ס"מ ולוחצים כל פרוסה למטה כך שתיווצר צורה של שושנה. מורחים במברשת חלמון עם טיפת חלב על השושנים.
7 מחממים תנור ל-180. על תבנית עם נייר אפייה מניחים את השושנים ומכניסים לתנור למשך 10 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
8 מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים אותה על החלק השני של הבצק שהכנו מבעוד מועד. על הקשקבל מניחים בשורה פילטים של אנשובי ומפזרים מתערובת התבלינים והשקדים. מגלגלים את הבצק כרולדה. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי של כ-3 ס"מ ולוחצים כל פרוסה למטה כך שתיווצר צורה של שושנה. מורחים במברשת חלמון עם טיפת חלב על השושנים.על תבנית עם נייר אפייה מכניסים לתנור למשך כ-10 דקות.
9 על החלק השלישי של הבצק מפזרים את כל תערובת השקדים עם התבלינים שנותרה. על התערובת מניחים פרוסות בעובי של כ-3 ס"מ של גבינת עיזים ומגלגלים את הבצק לרולדה. חותכים לפרוסות עבות , יוצרים צורת שושנה ומורחים בביצה עם החלב. על תבנית עם נייר אפייה מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ-10 דקות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים