1 קוטמים את קצוות הבצל. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. מוציאים עם כף מסננת את הבצל ומכניסים למעבד מזון ביחד עם הבשר והביצים, פלפל שחור, מלח ופירורי לחם ומערבבים למשך 5 דקות.
2 באמצעות כף צרים קציצות מהתערובת ועוטפים אותן בניילון נצמד. מכניסים את הקציצות העטופות לסיר עם מים רותחים למשך 30 דקות.
3 מוציאים את הקציצות מהסיר ומורחים אותן בחריסה.
4 בצק הרביולי: על משטח מפזרים את הקמח ומוסיפים 3 חלמונים וביצה שלמה ולאט לאט מערבבים את הביצים עם הקמח. מוסיפים 1/3 כפית מלח. לשים את הבצק ומרדדים במכונת פסטה. כאשר הבצק דק-דק, חותכים עיגולים בקוטר של 8 ס"מ.
5 על העיגולים מניחים את קציצות הבשר וסוגרים את הבצק בעזרת חלמון טרוף. מהדקים היטב. מכניסים את הרביולי לסיר עם מים רתוחים עם מלח וכף שמן למשך 4 דקות.
6 במחבת מטגנים את הטימין בשמן זית במשך כדקה.
7 הרכבת המנה: על צלחת הגשה מסדרים את הרביולי, שופכים מעליו את השמן עם הטימין ומקשטים בעלי הארטישוק והפטרוזיליה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים