1 בסיר עם מים חולטים את הזוקיני והשומר. במחבת נפרדת מטגנים את האנדיב.
2 בסיר מבשלים רוזמרין בחמאה.
3 חותכים עגבניות שרי לשישיות ומוסיפים גבינות עיזים.
4 בקערה שמים את הזוקיני, השומר, האנדיב, עגבניות השרי וגבינות העיזים. מערבבים הכל יחד עם שמן זית, מלח וחומץ.
5 הקרקרים: בקערה שמים קמח כוסמין מלא "תנובת הארץ". מוסיפים מים עד שנהיה בצק, מוסיפים קימל טחון במכתש ומלח. לשים היטב את הבצק.
6 מרדדים את הבצק דק-דק ומניחים בתבנית, חורצים סימנים על הקרקר ואופים בתנור עד שהקרקר משחים ונשבר בקלות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.