1 שמים את הדגים בקערה, סוחטים מיץ מלימון אחד ומפזרים כף מלח אחת על הדגים, נותנים להם לעמוד זמן מה, עד שהריח יוצא.
2 בסיר גדול ונמוך שופכים 3/4 כוס שמן. בקערה מערבבים את שני סוגי הפפריקה, המלח, שיני השום וכוס המים. שופכים לתוך השמן. מצמצמים בין 2 ל-3 דקות ללא מכסה ואז עוד 2-3 דקות עם מכסה.
3 בקערה שמים רסק עגבניות ומים, מערבבים ושופכים לסיר. מבשלים 2-3 דקות כשהסיר מכוסה למחצה.
4 סוחטים לימון לתוך קערה עם חצי כוס מים. מוסיפים כמון וקימל ומערבבים. מוסיפים לסיר ומצמצמים 2-3 דקות ללא מכסה ועוד 2-3 דקות עם מכסה.
5 לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה והצטמצם למידה הרצויה, מורידים את האש לחצי, שוטפים את נתחי הדג קלות ומכניסים אותם לסיר. מבשלים 10 דקות, הופכים צד, מפזרים כוסברה קצוצה מלמעלה ומגישים.