1 לסלט תפוחי האדמה: בסיר מרתיחים מים ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים. קולים שומשום במחבת עד להזהבה וכותשים אותו. מוציאים למלפפונים את הליבה, חותכים לרצועות ושמים בקערה. חותכים את הבצל לרצועות וסוחטים עליו 2 כפיות לימון על הבצל ושמים בקערה. מקלפים את תפוחי האדמה המבושלים, חותכים לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה. מוסיפים כ-80% מהשומשום לקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הפלפלים עד להשחמה. מוסיפים את השום כתוש עד להזהבה ומעבירים לקערה. מערבבים היטב, מוסיפים מלח, את שארית השומשום ואת הכוסברה הקצוצה.
2 הפרטה: מערבבים את הקמח והסולת בקערה. מוסיפים קימל וממשיכים לערבב. מוסיפים מים ולשים עד לקבלת הבצק. מוסיפים שמן ומכסים את הקערה בניילון נצמד ל-20 דקות. יוצרים כדור(בגודל כדור טניס), מרדדים דק ומטגנים במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
3 החצילים: מניחים את כל חציל על להבה ישירה ומסובבים מכל הצדדים עד שהוא מתרכך. מקלפים ומועכים. במחבת מחממים שמן ומטגנים בצל וקימל עד שהבצל שקוף. מוסיפים את השום למספר שניות ומוסיפים עגבניות ותבלינים. מערבבים בלי הפסקה, מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לערבב עוד 5 דקות. מוסיפים את החצילים ומבשלים 5-7 דקות, מערבבים מדי פעם, מוסיפים כוסברה קצוצה.
4 הרכבת המנה: מסדרים את סלט תפוחי האדמה בתחתית הצלחת, מעליה מניחים פרטה מגולגלת וסלט החצילים על הפרטה. מגלגלים כמו טורטייה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים