פסטה וגרגירי חומוסיש חומרי גלם שעד לא מצרפים אותם יחד לא יודעים עד כמה הם חברים טובים: פסטה טרייה וגרגרי חומוס בשמנת וחמאה, בתוספת עגבניות שרי צלויות, תרד ורוטב עוקצני הם דוגמה טובה
שי אביבי
| מאסטר שף VIP
| פורסם 09/02/15 09:55
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
|
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מכינים בצק פסטה (לחצו על הלינק כדי להגיע למתכון). לאחר צינון במקרר – חותכים למשולשים. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומסדרים עגבניות שרי בתבנית. מכניסים לצלייה. 3 בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את גרגירי החומוס. לאחר שהם מתרככים, מסננים ומזלפים מלמעלה שמנת וחמאה. 4 משרים את העגבניות המיובשות במים חמים. לאחר מכן משרים בשמן זית. קוצצים. 5 קוצצים את הצלפים והזיתים. מכניסים לבלנדר ביחד עם לימון כבוש ושמן זית. 6 על מחבת חמה מבשלים עלי תרד בחמאה עד לריכוך מוחלט. 7 קוצצים גבעולי עירית. 8 ההגשה: כשהפסטה מוכנה, מעבירים לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. >> מדריך הכנת בצק פסטה בבית>> מדריך וידאו להכנת פסטה |