קישואים ממולאים קוסקוססירות קישואים ממולאות בפתיתי קוסקוס במתיקות עדינה של דלעת, ג'ינג'ר וצימוקים מסוכרים. רבע שעה עבודה ואתם כבר יכולים להגיש אותם לשולחן
שלומי אלדר
| מאסטר שף VIP
| פורסם 23/02/15 17:13
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
|
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1 בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את הקישואים עד לריכוך. חוצים את הקישואים לשניים וממלאים בקוסקוס. 2 המילוי: מזגגים את כל המרכיבים - מטגנים אותם במחבת עד שהנוזלים מצטמצמים וכל המרכיבים עטופים ברוטב צמיגי. מסדרים על סירות הקישוא. מניחים מלמעלה את חתיכות האווז מעושן. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. |