1 מפלטים את הלוקוס ומפרידים מהעור. קוצצים את הדג ומניחים בצד.
2 קוצצים את השאלוט, הצ'ילי והכוסברה מוסיפים את היוזו, מיץ הלימון שמן השומשום ומעט מלח ים.
3 פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ומסדרים פרוסות אבוקדו בצורה של פלוס (+). 4. מניחים במרכז האבוקדו מעט דג קצוץ, עליו שוב אבוקדו ודג – כך חוזרים על הפעולה 3 פעמים. אוספים את הניילון ויוצרים כדור (האבוקדו צריך בסופו של דבר להקיף את הדג).
5 חותכים את הסלקים דק מאוד, מעבירים לקערה ומשרים במיץ לימון.
6 מניחים על צלחת את הסלקים בצורת פרח, מתבלים בשמן זית ומלח גס, ומניחים במרכז את כדור הסביצ'ה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים