1 להכנת פארפום שרי: חוצים עגבניות שרי לאורכן. חותכים פלפל חריף לטבעות. פורסים דק את השום. מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים פלפל ירוק ומטגנים. מוסיפים שום וזמן קצר לאחר מכן מוסיפים את העגבניות. מכסים את הסיר ומבשלים 3-4 דקות. מעבירים את תבשיל העגבניות למסננת צפופה ודוחסים את התבשיל דרך המסננת לקבלת נוזל נקי.
2 להכנת רוטב פלפל חריף: במכתש ועילי כותשים את הפלפל עם השום והמלח. מוסיפים שמן זית (אפשר להכין גם במעבד המזון).
3 להכנת הטחינה: יוצקים טחינה גולמית לקערה ופותחים אותה עם מים עד למרקם הרצוי. מוסיפים מיץ מלימון טרי ומלח ים.
4 להכנת החציל: מחממים את שמן הזית במחבת. מטגנים את החציל ומעבירים לנייר סופג.
5 להכנת הסרדינים: קורעים מהחלה את החלק הלבן לקרעים, חוצים את העגבניות וסוחטים מעל קרעי החלה, קוצצים פטרוזיליה ופלפל חריף ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את שמן הזית והמלח ומערבבים.
6 מחזיקים פילה סרדין ביד אחת, מסדרים מתערובת החלה על גבי החלק הפנימי של הסרדין וסוגרים עם פילה הסרדין השני.
7 מקמחים את הסרדינים.
8 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הסרדינים 3-4 דקות. מעבירים לנייר סופג.
9 להרכבת המנה: מחממים במחבת את פארפום העגבניות. מניחים את פילה הסרדין המטוגן ברוטב העגבניות החם ומבשלים יחד 3-4 דקות. מורידים האש.
10 מוסיפים חציל מטוגן, טחינה, רוטב פלפל חריף וביצה קשה.