1 במעבד מזון מערבבים את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הביצה. מערבלים עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
2 בקערית קטנה מרוקנים את תוכן הפסיפלורה עם כמה כפות מהריבה ומערבבים.
3 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. בעזרת האגודל לוחצים במרכז העיגול ויוצרים גומה. שמים בגומה כפית מלאה בתערובת הפסיפלורה והריבה.
4 משמנים תבנית אפייה ומסדרים בפנים את העוגיות. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את התבנית ל-15 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
5 מוציאים מהתנור ומצננים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים