1 סינטה קייג'ון: כותשים את כל התבלינים יחד במכתש ועלי לקבלת תערובת קייג'ון.
2 מורחים את הסינטה בשמן זית ומתבלים בקייג'ון. במחבת חם שניתן להכניס לתנור צורבים את הנתח מכל צדדיו ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 18 דקות. מוציאים ונותנים לבשר לנוח 2-3 דקות.
3 ריזוטו תפוחי אדמה ופטריות: מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם מטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה ומוציאים.
4 במחבת נוספת, משומנת קלות, מטגנים את הפטריות, השאלוט והשום. מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, החמאה, היין והשמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים ומערבבים.
5 הגשה: פורסים את הסינטה לפרוסות ומגישים לצד הריזוטו.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים