אורז עם ארטישוק ובצליםנכון שמעולם לא חשבתם להוסיף ארטישוק לאורז שלכם? רן שמואלי מוכיח שמדובר בשילוב ששווה לא רק לחשוב עליו - אלא גם להכין
רן שמואלי
| mako אוכל
| פורסם 05/04/17 11:17
![]()
צילום: בני בכר, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קוצצים את הבצלים ומאדים בסיר כשתי דקות. 2 מוסיפים אורז, את לבבות הארטישוק, השום, עלה הדפנה ושתי כוסות מרק צח. 3 מתבלים במלח ופלפל. 4 מבשלים את כל המרכיבים בסיר מכוסה, על אש נמוכה, כ-20 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|