1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכינים את הבצק: מערבבים במעבד מזון עם להב פלסטיק קמח, סוכר ומלח. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומערבלים רק עד לקבלת כדור בצק.
3 מרכיבים את הגאלט ואופים: מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעיגול בעובי חצי ס"מ.
4 מעבירים את הבצק עם הנייר לתבנית התנור.
>> מתכונים לארוחה המפסקת
>> מתכונים לשבירת הצום
5 מורחים את הריבה על הבצק באופן שווה. משאירים שוליים של 4-3 ס"מ ללא ריבה.
6 מסדרים מעל את האגסים בצורה חופשית. מקפלים את הבצק על האגסים בקיפולים גסים כשהמרכז נותר ללא כיסוי.
7 אופים בתנור החם כ-25 דקות, עד שהגאלט זהוב. מגישים חם.