1 הבצק: מערבבים קמח, מלח וסוכר במעבד מזון עם להב פלסטיק. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.
2 מוסיפים חלמון ומים ומערבלים רק עד לקבלת כדור בצק. אם הבצק רך מדי, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. אם לא - מרדדים מיד על נייר אפייה לעיגול בעובי חצי ס"מ.
3 מעבירים את הבצק עם הנייר לתבנית התנור ושומרים במקרר.
4 בינתיים מכינים את הזוקיני: מערבבים זוקיני וכף מלח גס בקערה ומשהים כ-15 דקות.
5 שוטפים את הזוקיני היטב, מסננים ומייבשים בנייר סופג.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 מכינים את המלית, מרכיבים את הגאלט ואופים: מערבבים ריקוטה, פקורינו ושום בקערה. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים.
8 מורחים את מלית הגבינות על הבצק באופן שווה. משאירים שוליים של 5 ס"מ ללא מלית.
9 מסדרים את עיגולי הזוקיני בחפיפה במעגלים - כמו רעפים. מקפלים את הבצק על הזוקיני בקיפולים גסים כשהמרכז נותר ללא כיסוי.
10 מזלפים מעט שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.
11 אופים בתנור החם כ-35 דקות עד שהגאלט זהוב. מגישים חם.