המצרכים (10 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מנפים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים. 2 מוסיפים את שמן הזית והמים ולשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות אטית. 3 מוסיפים את המלח, התימין והרוזמרין הקצוצים וממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה, עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. 4 מחממים תנור ל-220 מעלות. 5 מחלקים את הבצק ל-10 כדורים. על משטח משומן מותחים כל כדור בצק מהאמצע כלפי חוץ לקבלת יריעה ארוכה וצרה. 6 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים להתפחה קלה של כ-10 דקות. ![]() 7 יוצרים בעזרת האצבעות גומות קטנות בבצק, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים בנדיבות תערובת פיצוחים ומעט מלח גס. 8 אופים כ-12 דקות, עד שהפוקצ'ות מזהיבות. מוציאים מהתנור ומורחים שמן זית בנדיבות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |