המצרכים (60 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים. 2 מוסיפים את שמן הזית והמים ולשים כ-3 דקות במיקסר עם וו לישה במהירות אטית. 3 מוסיפים את המלח, לשים כ-3 דקות נוספות, מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים את הבצק בצד להתפחה של שעה. 4 אחרי שעה מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות, קורצים כדורים בגודל פינג פונג ומעגלים אותם יפה. 6 מסדרים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ-3 ס"מ אחד מהשני. 7 מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את שמן הזית עם השום הכתוש, עשבי התיבול והמלח, ובעזרת מברשת סיליקון מורחים את התערובת על עיגולי הבצק. 8 מכניסים את התבנית לתנור ואופים 10 דקות, עד שהכדורים מתחילים להזהיב. מוציאים, מורחים שכבת ציפוי נוספת ומחזירים לתנור. 9 אחרי כ-20-25 דקות, כאשר הכדורים זהובים לגמרי, מוציאים את התבנית מהתנור. מניחים לצינון ומגישים. * רוצים עוד? בואו לסדנאות האפייה של בל קפצן וקרן לוי >> ולקינוח: פאדג' חמאת בוטנים עם שוקולד ופצפוצים |