המצרכים :לעוגה (2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה. 2 טורפים עם מטרפה בקערה גדולה את הביצים והסוכר למשך דקה. 3 מוסיפים את סירופ המייפל והשמן וממשיכים לטרוף כמה דקות נוספות. 4 מוסיפים את הבננות ומערבבים היטב. 5 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 7 מעבירים את הבלילה לתבניות ומכניסים לתנור ל-35-40 דקות או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והבית התמלא בריח של בננות וקינמון. 8 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת במקרר כשלושה עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב. הכינו את חוש הריח | צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |