המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה 24):
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 מערבבים היטב בקערה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית. 3 מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל ביצה. 4 מוסיפים את הקפה ואבקת הקקאו ומערבבים. 5 מוסיפים קמח ומערבבים. פרוסה בדרך אל האושר | צילום: קרן אגם, mako אוכל6 מוסיפים את היוגורט ואחריו את ממרח הנוטלה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 7 מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים ומכניסים לתנור. 8 אופים את העוגה כ-45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 9 מצננים מעט את העוגה ומחלצים מהתבנית. 10 מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת כ-3-4 ימים עטופה היטב מחוץ למקרר. * את הנוטלה ניתן להמיר בכל ממרח שוקולד שאוהבים. * את היוגורט ניתן להמיר ברוויון או שמנת חמוצה. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
|