המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ):
למילוי ולציפוי:
אופן ההכנה:1 משמנים היטב את תבנית האפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים היטב בקערה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. 3 מוסיפים את הביצים (אחת אחת) ומערבבים היטב. 4 מוסיפים שמנת חמוצה, תמצית וניל ונס קפה ומערבבים היטב. 5 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה בלבד. 6 מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית ובעזרת סכין או ספטולה מיישרים את פני העוגה. 7 מפזרים מעל התערובת שבתבנית באופן אחיד חצי כפית קינמון, 2 כפות סוכר חום בהיר, מחצית מכמות החלבה ומחצית מכמות השוקולד המריר. 8 מעבירים מעל את תערובת העוגה שנותרה בקערה ומיישרים שוב. 9 חוזרים על הפעולה מסעיף 7 ומפזרים את כל חומרי הציפוי שנותרו מעל העוגה. 10 אופים כ-40 דקות שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |