המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית קוגלהוף או תבנית עגולה 24 ס"מ. 2 מערבבים בקערה את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה. 3 מוסיפים את הביצים, תמצית הווניל והגבינה הלבנה, ומערבבים. 4 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה. 5 מעבירים שלושת רבעי מהבלילה לתבנית האפייה. 6 מוסיפים לשליש הבלילה שנותרה את השוקולד המומס, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 7 מעבירים את תערובת השוקולד לתבנית, מעל התערובת הבהירה, ומערבבים ליצירת מראה שיש. 8 אופים כ-50 דקות, עד שקיסם שמוחדר פנימה יוצא עם מעט פירורים לחים. 9 מצננים, מחלצים מהתבנית, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת כשלושה ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר. מרגישים את הנימוחות? | צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |