המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש קייק. 2 מערבבים במהירות ביצים וסוכר עד שהתערובת מתעבה מעט. מוסיפים תוך כדי ערבוב שמן, שמנת מתוקה וחלב. מוסיפים אבקת אפייה וקמח ומערבבים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מעבירים חצי מהבלילה לתבנית האפייה. 4 למחצית הבלילה שנותרה בקערה מוסיפים ממרח נוטלה ואבקת קקאו. מערבבים עד לקבלת תערובת כהה אחידה. 5 מעבירים לתבנית את התערובת הכהה (מעל התערובת הבהירה), ובעזרת סכין או כף יוצרים צורת שיש. 6 מכניסים לתנור ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. מצננים מעט. * שומרים את העוגה כשהיא עטופה היטב עד 4 ימים בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |