המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק סטנדרטית):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 מערבבים בקערה חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה במרקם קרמי. 3 מוסיפים את הביצים וטורפים היטב. מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת אפייה ומלח ומערבבים שוב. מוסיפים קליפת לימון, תמצית וניל וחלב, ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. 4 מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית, מפזרים מעל באופן אחיד ושווה פרוסות תותים, מכסים ביתרת התערובת שנותרה ומקשטים שוב בפרוסות תותים. 5 אופים כ-40-45 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו. מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר. * העוגה נשמרת כשלושה ימים כשהיא עטופה היטב במקרר. >> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |