1 מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית מרובעת ומרפדים בנייר אפייה.
2 בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה בפולסים קצרים. מערבבים אחרי כל פולס.
3 מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים וטורפים את התערובת בעזרת מטרפה ידנית. מוסיפים תמצית וניל ומלח ומערבבים מעט, ולבסוף מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
איזה כיף! בראוניז עם חטיפי קוקוס, באונטי וטוויקס | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
4 מעבירים לתבנית חצי מכמות הבלילה. מסדרים חצאי חטיפים ומכסים בחצי השני של הבלילה.
5 אופים 30-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש או עם מעט פירורים לחים. מצננים לחלוטין, חותכים ומגישים.
* הבראוניז נשמרים היטב בכלי סגור מחוץ למקרר כשלושה ימים.
יש הפתעה טובה יותר מקוקוס ורוד באמצע בראוני? | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
לבלוג של קרן - נשואה למאפייה
>> ואם כבר אופים - הנה לחמניות שום מטריפות
>> עוד המון מאפים ועוגות שוות מחכים לכם בבייקרי שלנו