1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה.
2 טורפים בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
3 מוסיפים שמן וממשיכים לטרוף.
4 מוסיפים קרם קוקוס ובירה, ומערבבים.
5 מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת הסודה לשתייה.
6 מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
7 מעבירים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.
8מכינים את הקרם: בקערה חסינת חום מחממים במיקרוגל את קוביות השוקולד וקרם הקוקוס בפולסים קצרים.
9 מוציאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה חלקה וקרמית. מצפים את העוגה ומגישים.
* העוגה עם הקרם נשמרת במקרר כשלושה ימים.
>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת קינמון, קפה ופקאן סיני