המצרכים :לקלתית בייגלה (לתבנית טארט 24 ס"מ):
למלית שוקולד:
לעיטור קצפת חמאת בוטנים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טוחנים במעבד מזון בייגלה וסוכר לפירורים דקים ככל הניתן, ומעבירים לקערה. 3 ממיסים חמאה במיקרוגל או בסיר קטן, מוסיפים לקערה, ומערבבים לפירורים לחים. 4 משטחים את התערובת בתבנית הטארט ליצירת קלתית פירורים, ואופים כ-10 דקות עד להזהבה, ומצננים. 5 בסיר קטן או במיקרוגל, ממיסים את שני סוגי השוקולד יחד עם השמנת המתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים לטמפרטורת החדר. 6 יוצקים את תערובת השוקולד לקלתית הפירורים, ומעבירים לקירור במקרר להתייצבות, למשך כשעה. 7 מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר וחמאת בוטנים עד לקבלת קציפה יציבה. 8 מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, ומזלפים תלוליות קצפת סביב הטארט. מעטרים בבייגלה ומגישים. * הפאי במיטבו ביומיים הראשונים להכנה לבלוג של ענבל – פיית העוגיות >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס טירמיסו |