המצרכים :לתחתית:
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי הביסקוויט, הקוקוס, הסוכר והחמאה המומסת. מהדקים לתחתיתה של תבנית מרובעת 20 על 20 ס"מ בעזרת כף. מעבירים לקירור. 2 המלית: מערבבים בקערה בינונית גבינת שמנת, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים שמנת חמוצה וביצים, מנפים פנימה את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית. לבלוג של ענבל - פיית העוגיות 3 מזלפים על המלית פסי ריבת חלב בעזרת שקית זילוף או קונוס מנייר אפייה, ויוצרים דוגמת שיש בעזרת שיפוד או סכין. לחלופין, אפשר לצקת מעל המלית את ריבת החלב כמו שהיא, ולשייש באותו האופן. 4 אופים 40-45 דקות, עד שהתערובת יציבה בדפנות אך עדיין מעט רוטטת במרכז. מצננים ומעבירים לקירור מלא במקרר, רצוי למשך הלילה. פורסים לקוביות וזוללים. |