המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר הלבן והחום, הביצה, המלח ותמצית הווניל עד לקבלת בצק אחיד. 3 מחלקים את התערובת לשניים. מערבבים את החצי הראשון עם הקקאו ו-3 כפות שוקולד צ'יפס לבן, ואת החצי השני עם 3 כפות שוקולד צ'יפס מריר. 4 מגלגלים משתי התערובות כדורים של כ-2 ס"מ. מצמידים כל כדור כהה לכדור בהיר, ומגלגלים יחד בין כפות הידיים לקבלת כדור בצק בשני צבעים. 5 מסדרים את העוגיות על 2 תבניות אפייה במרווחים ומועכים קלות בעזרת כף היד. מסדרים מעל את יתרת השוקולד צ'יפס לקישוט, ואופים כ-10-12 דקות. בתום האפייה העוגיות עדיין רכות מאוד וזה בסדר, הן יתייצבו בעת הצינון. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות
|