צבי - בן 41, מתכנת, מחיפה
מתי התחיל הרומן שלך עם אפייה?
עשיתי קורס קונדיטוריה עם שף בשם מיכה גינטר, וכל צורת העבודה שלו עשתה עליי רושם וגרמה לי לחיבור. הדיוק, היצירה והאהבה למתוק עשו את שלהם.
מה הקינוח שהכי מזוהה איתך?
זו שאלה קשה כי אני כמעט ולא מכין פעמיים. אם הייתי צריך לבחור, זה היה טארט קפה שוקולד ואייריש קרים.
אם היית יכול לאפות למי שרק תבחר, את מי היית בוחר?
הייתי שמח להכין לפייר הרמה. זה היה מלחיץ אבל בטוח מעניין, זה האלוהים שלי.
מה החלום שלך באפייה?
מתישהו אני מפנטז על בית קפה קטן בו אני אכין קולקציה משתנה של קינוחים. מה שיראה מגניב, אני אכין ואנשים יבואו לראות מה עשיתי הפעם.
יובל - עובד בהייטק, מחיפה
מתי התחיל הרומן שלך עם אפייה?
זה היה מגיל קטן, אבל התחזק לפני שלוש שנים כשאני ואשתי עברנו לגור עם אחי והתחלתי להכין להם. זה הציף בי את האהבה מחדש.
מה הקינוח שהכי מזוהה איתך?
הייתי אומר שהחוזק שלי זה מקרונים ואני מכין אותם המון.
אם היית יכול לאפות למי שרק תבחר, את מי היית בוחר?
הייתי בוחר לבשל לפייר הרמה ושייתן לי חוות דעת על מה שעשיתי.
מה החלום שלך באפייה?
לפתוח מקום שמוכר מוצרים אחרים. משהו בסגנון קונדיטורית עלית. מקום קטן ואיכותי.
>> בואו להיות חברים של "בייק אוף ישראל" בפייסבוק